[minti_headline size=”fontsize-l” color=”#ffffff”]DIRECT AAN DE SLAG IN DE HORECA? KLIK HIER![/minti_headline]

Op zoek naar een goede ober, barman, restaurantmedewerker, bedienend personeel, gastheer of gastvrouw? Met kwalitatief horecapersoneel kan Fevents Horeca Uitzendbureau een gastvrij steentje bijdragen!

Getraind in vaardigheden, maar juist ook in gastvrijheid en het creëren van dé beleving voor uw gast.

[minti_image img=”16686″]

GASTVRIJ

Een stukje gevoel…

Gastvrijheid staat op nummer één! Een leuke barman die gasten in zijn werk betrekt mag een bestelling vergeten. Horecapersoneel dat met collega’s staat te kletsen niet, hoe goed je ook bent. Gasten merken dat direct. Daarom is de gast bij ons de basis.

GEMOTIVEERD

Een stukje van zichzelf…

Onze medewerkers brengen zelf een gemotiveerde houding mee, zij weten waar ze voor gekozen hebben. Niet alleen maar om achter de bar te staan of op een terras te lopen, maar om er voor te zorgen dat iedereen zich écht gast voelt!

[minti_divider][minti_iconbox title=”Direct contact?”]Verdienen uw gasten onze gastvrijheid? Neem direct contact op met Fevents Horeca Uitzendbureau.

Per telefoon op 06 – 42 25 77 27 of per mail op werken@fevents.nl.[/minti_iconbox]

GETRAIND

En een stukje van ons…

De houding van ons horecapersoneel geven wij een doel. Wij geven hen gasten om te verzorgen. Wij geven hen feesten, partijen en evenementen op verschillende locaties. En een extra zetje in de rug door hen te trainen op vaardigheden, technieken en verdiepingen in de gastvrijheid.

[minti_divider]
[minti_headline size=”fontsize-l” color=”#0a0a0a” margin=”10px 0 20px 0″]WIL JIJ BIJ FEVENTS WERKEN? KLIK DAN HIER![/minti_headline]

[rev_slider_vc alias=”slider8″]