T 06 - 42 47 53 71 | E info@fevents.nl

Fevents Locatiebeheer, vaste hospitality partner van toonaangevende locaties in ’s-Hertogenbosch en Waalwijk. Met onze unieke kijk op hospitality heten wij iedereen een warm welkom in Maaspoort Sports & Events in ‘s-Hertogenbosch en Theater De Leest in Waalwijk.

THEATER DE LEEST (WAALWIJK)

Een prachtig theater en filmhuis in Waalwijk met een mooie staat van dienst. In 2015 is theater De Leest 5e geworden in de verkiezing ‘Theater van het jaar’ door de Vereniging Vrije Theater Producenten. In 2016 zat het bij de laatste tien theaters in de verkiezing om het ‘Meest gastvrije theater’ van Nederland. Door het jaar heen vinden er in de twee zalen die het theater rijk is zo’n 200 theatervoorstellingen plaats en draaien er 300 bioscoopfilms. Naast deze activiteiten is er ook nog plek voor ruim 200 zakelijke en sociaal-culturele evenementen.

In theater De Leest zijn wij sinds november 2014 met veel plezier en toewijding de vaste partner in hospitality. Nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje op de website: www.deleest.nl

Theater De Leest
Vredesplein 12
5142 RA Waalwijk

MAASPOORT SPORTS & EVENTS (‘S-HERTOGENBOSCH)

Een unieke locatie in Nederland! Mede door de verschillende vergader- en ontvangstruimtes en een grote hal is het de ideale locatie voor sportevenementen, entertainment, beurzen, congressen en vergaderingen. Maar ook voor teambuilding en sportieve bedrijfsactiviteiten zit je goed, want Maaspoort Sports & Events geeft dynamiek de ruimte!

Op deze locatie zijn is Fevents Locatiebeheer een fijne samenwerking aangegaan als hospitality partner in het gehele pand. Denk daarbij naast de evenementen, vergaderingen en bedrijfsactiviteiten ook aan de trots van het Bossche basketbal; New Heroes Basketball Den Bosch, waar wij de afgelopen 6 jaar al bij elke thuiswedstrijd de business club leden hebben verzorgd met diners, hapjes en drankjes. Benieuwd naar de mogelijkheden? www.msedb.nl

Maaspoort Sports & Events
Marathonloop 1
5235 AA ‘s-Hertogenbosch