Fevents Locatiebeheer, vaste hospitality partner van de toonaangevende locatie: Maaspoort Spots & Events in ’s-Hertogenbosch. Met onze unieke kijk op hospitality heten wij iedereen een warm welkom in Maaspoort Sports & Events.

[rev_slider_vc alias=”slider5″]

MAASPOORT SPORTS & EVENTS (‘S-HERTOGENBOSCH)

Een unieke locatie in Nederland! Mede door de verschillende vergader- en ontvangstruimtes en een grote hal is het de ideale locatie voor sportevenementen, entertainment, beurzen, congressen en vergaderingen. Maar ook voor teambuilding en sportieve bedrijfsactiviteiten zit je goed, want Maaspoort Sports & Events geeft dynamiek de ruimte!

Op deze locatie zijn is Fevents Locatiebeheer een fijne samenwerking aangegaan als hospitality partner in het gehele pand. Denk daarbij naast de evenementen, vergaderingen en bedrijfsactiviteiten ook aan de trots van het Bossche basketbal; New Heroes Basketball Den Bosch, waar wij de afgelopen 6 jaar al bij elke thuiswedstrijd de business club leden hebben verzorgd met diners, hapjes en drankjes. Benieuwd naar de mogelijkheden? www.msedb.nl

Maaspoort Sports & Events
Marathonloop 1
5235 AA ‘s-Hertogenbosch

[minti_portfolio columns=”3″ projects=”2″ filters=”maaspoort-sports-events”]