Als speler in de gastvrijheidsbranche zijn wij ons bewust van onze rol ten opzichte van onze gasten. Daarom zorgen wij dat iedereen zich écht gast voelt!

Onze unieke vorm van gastvrijheid bereiken we dan ook door niet alleen constant te verbeteren, maar juist onze ondergrens steeds weer te verhogen.

Onze relaties zijn voor ons erg belangrijk, daarom is er voor hen in onze cultuur veel ruimte, want samen met hen worden wij altijd beter.

Onze missie, visie en cultuur hebben wij omgezet in de volgende drie waarden, die gezamenlijk zorgen voor een gastvrij gevoel voor iedere gast!

Wij zijn enthousiast.
Alles begint met enthousiasme. Enthousiasme is hét overkoepelende begrip voor alle uiterlijke kenmerken van een gastvrije houding (van een lach tot een vriendelijke en respectvolle houding), voor motivatie en voor gedrevenheid.

Wij zijn ondernemend.
Ondernemend zijn gaat net even wat verder dan pro activiteit. Ondernemend zijn betekent initiatief nemen en handelen in situaties die daarom vragen. Het laat je beslissingen nemen met een gezond verstand.

Wij zijn betrokken.
Door betrokkenheid maak je dingen eigen en word je mede-eigenaar van de zorg voor de gast. Dit leidt tot het nemen van verantwoordelijkheden en het samen tot in de puntjes zorg dragen voor elk aspect van de beleving van de gast.