We take care of you

Doordat we steeds meer en anders over gastvrijheid nadenken komen we ook regelmatig tot nieuwe inzichten. Zo zien we een verschuiving in onze branche die veel meer invloed op uitzendbureaus heeft dan we denken.

Waar we enkele jaren geleden nog genoeg personeel hadden, merken we nu dat iedereen in de horeca schreeuwt om personeel. Er is gewoon een tekort. Toch duurt het nu al lang voordat uitzendbureaus echt gaan beseffen wat dat inhoudt. Want wat er gebeurt heeft invloed op de hele bedrijfsvoering. Nu zijn websites nog steeds gericht op opdrachtgevers én personeel, terwijl er aan opdrachtgevers op het moment geen gebrek is. In de manier van werven is ook maar weinig veranderd. We zoeken personeel, dat maken we wel duidelijk We zetten winacties op touw, maar dat lijkt niet meer genoeg om nieuwe kandidaten binnen te halen. Wat werkt dan wel?

Beter voor ons personeel zorgen en het echt opkrikken van het imago van de horeca. Zorgen voor goede omstandigheden (pauzes en maaltijden) en meer aandacht hebben voor de persoon. Daarom willen wij samen met ons personeel aan kun behoeftes werken. De medewerker is de nieuwe gast. Want als je het goede voorbeeld geeft, zal dat gevolgd worden. Daarom gaan wij het anders doen.